Nieuws - Twinset-Fashion

Menu
Menu
Ga naar de inhoud
20-05-2022

ELSEWHERE, Deze items zijn reversible (2 kanten draagbaar), hoe te gek is dit?Modeshow (3 mei) TWINSET FASHION was weer een groot succes. Voor de 65 gasten hebben de modellen van Twinset Fashion weer een mooie show neergezet. In samenwerking met Stoffel Winters Winsum (schoenen en tassen) was het plaatje compleet. Geniet van de mooie nieuwe zomercollecties.
Moederdagtip
Speciale aanbieding € 19,95
9 april 2022

Veel mooie nieuwe items binnen en natuurlijk ook al een beetje in Paas-sfeer.
1 april 2022

Nieuw binnen van Tramontana (maten 36 t/m 46)Ten Cate secrets, nu verkrijbaar in de bruintinten (maten S t/m XL)


13 maart dagje op inkoop jaarbeurs Utrecht. Mooie tassen, sieraden en sjaals ingekocht.11-03-2022

Nieuwe collectie Red Button binnen.
Jeans / prints & leuke tops-blouses.
28-02-2022

NIEUWE COLLECTIES BINNEN. ELSEWHERE / NÜ DENMARK (STAFF). De collecties zien er weer supermooi uit. Mooie wandjes gemaakt met de nieuwe collecties aangevuld met bijpassende laarsjes/schoenen van Stoffel Winters uit Winsum. Kom je morgen of zaterdag gezellig langs  . Voor iedere klant een leuk presentje.22-02-2022De nieuwe collectie MeandCo binnen. En die is super LEUK.


Modeshow Twinset Fashion (25 okt.) was weer een groot succes. De modellen van Twinset showden deze avond voor 60 gasten de 2e herfstcollectie. In samenwerking met Stoffel Winters (Winsum) schoenen/laarzen was het plaatje compleet. De mooie locatie van deze show was wederom in Op t'Houkje Middelstum.Foto's van de modeshow zijn te zien onder de knop Modeshows.
© Twinset-Fashion
Volg ons @
© Twinset-Fashion
Volg ons @
Terug naar de inhoud